Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Simons zet zijn ploegmaats op scherp

Simons zet zijn ploegmaats op scherp

Club Brugge verloor afgelopen zondag met 1-2 van Standard en mocht daardoor de Beker van België op zijn buik schrijven. De Brugse kapitein beseft echter dat de hoofdprijs nog moet komen.

Woensdag stond er meteen een pittige training op het programma voor de manschappen van Michel Preud’homme. Namiddag was er dan weer tijd voor teambuilding in de vorm van voetbalgolf. Een goede zet, want de kopjes moeten even leeg gemaakt worden na de zwakke vertoning tijdens de bekerfinale. “Het was toch een serieuze ontgoocheling ja. We waren tot in de puntjes voorbereid, de fans stonden te popelen, maar we kwamen geen moment in ons spel. We konden geen moment onze stempel drukken”, is Simons eerlijk tegenover Het Nieuwsblad.

Club wil zijn Play-Offstage in Marbella dan ook gebruiken om de spelers terug op scherp te zetten. Simons geeft alvast het goede voorbeeld. “We moeten zien dat we weer een blok vormen in de Play-Offs. Het is niet evident om je over zo’n bekerklap te zetten, maar het moet. De dubbel is weg, maar de hoofdprijs kunnen we nog altijd winnen. Als één van de favorieten mogen we straks geen steken laten vallen. We moeten vermijden dat we de strijd weer helemaal opengooien.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws