Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Simons neemt het op voor zijn ploegmaat

Simons neemt het op voor zijn ploegmaat

Club Brugge verloor afgelopen weekend de bekerfinale tegen Standard en zal nu alles op alles moeten zetten om de landstitel te grijpen. Dat beseft ook Timmy Simons.

Abdoulay Diaby pakte afgelopen zondag in de 55ste minuut rood door een ‘natrapbeweging’ aan het adres van Milos Kosanovic. De Franse Malinees was bij sommigen dan ook de gebeten hond na afloop. “Het was inderdaad niet de meest gelukkige reactie”, analyseert Simons in Het Nieuwsblad.

“Maar zulke dingen gebeuren nu eenmaal”, neemt de Brugse kapitein het op voor zijn ploegmaat. “Abdou weet nu ook dat hij anders had moeten reageren. Maar we hebben hem echt nodig straks, iederéén trouwens.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws