Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Scheidsrechter voor bekerfinale is bekend, Standard in beroep tegen schorsing Kosanovic

Scheidsrechter voor bekerfinale is bekend

Op zondag 20 maart strijden Club Brugge en Standard om de Beker van België. Het belooft alleszins een match op het scherpst van de snee te worden. De Rouches kunnen na het mislopen van Play-Off I immers enkel door het winnen van de bekerfinale hun seizoen nog redden. 

Bij Club zal Stefano Denswil de finale sowieso aan zich moeten laten voorbijgaan. Standard mist wellicht de geblesseerde Eyong Enoh en mogelijk ook de geschorste Milos Kosanovic. Maar daar willen Yannick Ferrera & co zich niet zomaar bij neerleggen. Zij gaan in beroep tegen de schorsing. Dinsdag zal de verdediger voor de Geschillencommissie verschijnen. Dat meldt de officiële website van Standard.

Intussen is ook de scheidsrechter voor de finale van de Croky Cup bekend. Johan Verbist zal het ongetwijfeld geladen duel voor zijn rekening nemen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws