Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ryan laat gezicht besmeuren voor goede doel

Ryan laat gezicht besmeuren voor goede doel

Iedereen herinnert zich ongetwijfeld de Ice Bucket Challenge nog die in de zomer van 2014 verspreidde. Het doel daarbij was om een emmer ijswater over je hoofd te gieten en daarna een donatie te doen aan de ALS Liga. Intussen is er ook een zogenaamde Pie Challenge, waarbij de genomineerden een taart in het gezicht krijgen en vervolgens het kinderkankerfonds steunen.

Mathew Ryan werd voor de Pie Challenge uitgedaagd door tennisser Thanasi Kokkinakis. De ex-doelman van Club Brugge toont dat hij het hart op de juiste plaats heeft en ging de uitdaging aan. Hij stortte $500 voor het Australische kinderkankerfonds. Een mooi gebaar!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws