Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Refaelov geeft Brugse fans goede hoop: “Ik kan het”

Refaelov geeft Brugse fans goede hoop:

Zaterdag trekt Club richting Schiervelde voor de eerste Play-Offmatch tegen KV Oostende. Lior Refaelov, die zich de voorbije maanden erg belangrijk toonde voor blauw-zwart, ziet het alvast helemaal zitten.

Na de ontgoocheling in de Beker van België is Club klaar om recht te veren. “Nu moeten we alles op alles zetten om de titel naar het Jan Breydelstadion te halen”, klinkt het bij de manschappen van Michel Preud’homme.

Eén man is vastberaden om de ploeg mee op sleeptouw te nemen: Lior Refaelov. “Ik was lang buiten strijd en voel me dus enorm fris. Eerlijk? Het lijkt wel alsof we nu middenin het seizoen zitten. Mijn piek komt er dus aan”, verzekert de Israëliër aan de Brugse supporters.

“Ik voel me enorm goed en hoop dat ik mijn beste Play-Offs ooit zal spelen”, gaat Rafa verder bij Voetbalkrant. “Ik was de voorbije weken al vaak beslissend, maar wil het nu ook tonen tegen de andere topclubs. Ik ben er zeker van: ik kan het!”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws