Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Real Madrid doet ex-Bruggeling riant aanbod

Real Madrid doet ex-Bruggeling riant aanbod

Real Madrid staat momenteel derde in de Primera Division en telt nu al negen punten achterstand op FC Barcelona, dat bovendien nog een match tegoed heeft. De titel lijkt dan ook ver weg voor Zinédine Zidane en zijn manschappen. Daarom wordt er nu al volop werk gemaakt van versterking voor volgend seizoen.

Zo zou De Koninklijke Carlos Bacca een aanlokkelijk voorstel gedaan hebben. Volgens Colombiaanse bronnen hadden Zidane en voorzitter Perez een goed gesprek over het aantrekken van een nieuwe spits. De ex-topschutter van Club Brugge kwam daarbij als meest interessante piste naar boven.

Toen Bacca in zijn tweede seizoen bij blauw-zwart aan de lopende band scoorde, trok hij naar Sevilla. En ook bij de Spanjaarden deed de 29-jarige aanvaller het erg goed. Het leverde hem afgelopen zomer een transfer op naar AC Milan, dat 30 miljoen euro voor hem neertelde.

Bacca zou naar verluidt wel zin hebben in een terugkeer naar La Liga. Al hangt er wellicht een serieus prijskaartje aan de Colombiaanse spits. Bacca ligt immers nog tot midden 2019 onder contract bij AC Milan.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws