Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Raman over Brugse fans: “Deze keer was het extreem”

Raman over Brugse fans Deze keer was het extreem

Club Brugge won met 3-0 van STVV en is zo opnieuw alleen leider in de Jupiler Pro League. Invaller Benito Raman, vanzelfsprekend niet de beste vriend van de Brugse aanhang, reageerde na afloop op de blauw-zwarte spreekkoren.

De Club-fans zongen zaterdagavond een heel repertoire aan anti-Raman songs. Een koekje van eigen deeg als het ware. Na de match gaf de “Alle boeren zijn homo”-zanger bij Sporza Radio zijn reactie op de wedstrijd en gezangen. “De match heeft een kwartiertje te lang geduurd, maar we zijn hier zeker niet weggespeeld.”

“Wij hebben ook goeie kansen gehad, maar we hebben nagelaten om die af te maken. Ik vind wel dat we hebben laten zien dat we niet verdienen om onderaan te staan.” Daarna kwamen de ludieke supportersliederen ter sprake. “Ik kan daar mee leven. Vorige match ben ik ook uitgefloten in Jan Breydel.”

“Maar vandaag was het wel extreem”, gaat Raman verder. “Al was dat te verwachten. Het raakt mij alleszins niet. Je moet met je eigen spel bezig zijn en niet met de supporters. Het is jammer, maar van mij mogen ze roepen en tieren wat ze maar willen. Ik ga er niet van wakker liggen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws