Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme ziet basispion uitvallen op stage

Preud'homme ziet basispion uitvallen op stage

Club Brugge vertoeft nog tot zondag op Play-Offstage in het zonnige Marbella. Zo hoopt Michel Preud’homme zijn manschappen optimaal voor te bereiden op de laatste rechte lijn richting landstitel. 

Sinds de kwetsuur van Stefano Denswil werd Benoît Poulain door de Brugse coach in het elftal gedropt. Maar de 28-jarige Fransman is intussen eveneens geblesseerd. Volgens Het Nieuwsblad moest de verdediger de training namelijk vroegtijdig verlaten.

Poulain werd meteen verzorgd, maar naar verluidt zou zijn blessure niet al te ernstig zijn. Nu de spelersvrouwen gearriveerd zijn, kan mevrouw Poulain mogelijk de nodige verzorging aan haar partner bieden.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws