Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme verklapt plannen met aanvalslinie

Preud'homme verklapt plannen met aanvalslinie

Zondagavond om 16u strijden Club Brugge en Standard om de Beker van België. Het zag er lang naar uit dat Abdoulay Diaby door een hamstringblessure verstek moest geven, maar de Franse Malinees is dan toch tijdig fit geraakt. MPH blikt vooruit.

De Brugse coach lijkt zijn keuze tussen Abdoulay Diaby, Jelle Vossen en Leandro Pereira gemaakt te hebben. “Ik heb al een ploeg in mijn hoofd”, liet de Luikenaar optekenen bij VTM Nieuws.

“Diaby kan sowieso een deel van de negentig minuten spelen. Ik heb een idee hoeveel, maar een wedstrijd kan ook meer dan negentig minuten duren”, besluit Preud’homme. Volgens onze informatie behoort Diaby tot de basiself, tenzij er in extremis nog iets zou voorvallen bij de Brugse topschutter. Eerder raakte ook al bekend dat Valdes in doel zal starten bij Standard.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws