Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme tempert: “Zou goed zijn, maar geen reden tot vieren”

Preud'homme tempert Zou goed zijn, maar geen reden tot vieren

Club Brugge sluit de reguliere competitie af op het veld van Oud-Heverlee Leuven. Als blauw-zwart erin slaagt om minstens een punt te pakken aan Den Dreef, vat Club de Play-Offs sowieso als leider aan. 

Maar dat is volgens Michel Preud’homme geen reden om hoog van de toren te blazen. “De Play-Offs als leider beginnen zou goed zijn, maar het is geen reden om te vieren”, is de Brugse coach duidelijk op de persconferentie in aanloop naar het duel.

Voorts is het positief dat de Brugse ziekenboeg stilaan leegloopt. Op Denswil en Ibini na stond gisteren immers iedereen op het trainingsveld. Al wil dat niet zeggen dat Vormer (buikspieren), Diaby (hamstrings), Refaelov (buikspieren) en Meunier (adductoren) zondag al aan de aftrap verschijnen tegen OHL. “Dankzij m’n brede kern hoef ik momenteel geen risico’s te nemen”, besluit Preud’homme.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws