Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme reageert op kritiek over ‘geblesseerden’ tijdens bekerfinale

Preud'homme reageert op kritiek over 'geblesseerden' tijdens bekerfinale

Club Brugge verloor afgelopen zondag met 1-2 van Standard en misliep zo de eerste prijs van het seizoen. Heel wat analisten gaven achteraf aan dat de spelers die uit blessure kwamen – zoals Abdoulay Diaby en Ruud Vormer – niet op niveau presteerden. Preud’homme reageert.

“Ik denk niet dat dat een rol heeft gespeeld. Er waren andere spelers die niet uit blessure kwamen en ook zij presteerden niet op niveau. Dat heeft niks met die blessures te maken. Al vroeg ik mezelf ook af hoe het kwam…”

“Misschien wilden die spelers zo goed doen dat ze een beetje verkrampt waren. We waren nu veel frisser dan vorig jaar voor de finale, maar we hebben minder gebracht. Was de druk te groot? Dat kan. Want als je zoals vorig seizoen terugkomt van een kwalificatie in Besiktas, dan heb je niks te verliezen. Die oefening moeten we nu maken voor de Play-Offs. We moeten gewoon ons spel spelen. Punt”, besluit de Brugse coach bij ClubTV.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws