Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme over Simons: “Ouwe, vandaag mag je eens overslaan”

Preud'homme over Simons: "Ouwe, vandaag mag je eens overslaan"

Timmy Simons is ook op zijn 39ste de man die voorop in de strijd gaat bij Club Brugge. Michel Preud’homme steekt zijn bewondering voor de Brugse kapitein dan ook niet onder stoelen of banken.

“Je hebt technische genieën, maar Timmy is een tactisch genie”, vertelt Preud’homme bij La Tribune. “Het is een superprof. En hij doet het op het middenveld hé, niet in de verdediging ofzo. Alles wat ik op tactisch vlak uitdokter, begrijpt hij onmiddellijk.”

Simons wordt in december 40, maar dat zorgt er niet voor dat de middenvelder het wat rustiger aan wil doen. “Ik roep hem dikwijls voor een training eens bij mij”, vertelt Preud’homme. “Ouwe, vandaag mag je eens overslaan”, zeg ik hem dan. “Maar zijn antwoord is altijd: ‘Ik overslaan? Waarom wel?”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws