Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme kijkt in eigen boezem: “Dat kan niet!”

Preud'homme kijkt in eigen boezem: "Dat kan niet!"

Michel Preud’homme is er niet in geslaagd om zijn ploeg een tweede opeenvolgende beker te schenken. Club kwam vandaag tekort en ging met 1-2 onderuit tegen Standard. De Brugse coach analyseert.

“Die rode kaart was natuurlijk belangrijk, maar wij speelden vooral zelf een slechte eerste helft”, is Preud’homme eerlijk bij Sporza. “De boodschap aan de rust was dan ook om in de tweede helft in ons spel te komen. Maar met die rode kaart moesten we andere plannen hanteren dan voorzien.”

“We hebben nog vanuit een goede organisatie verdedigd in de tweede helft en met Dierckx en Gedoz hadden we nog twee goeie kansen. Maar we zullen in de Play-Offs toch beter moeten presteren. Hoe wij vandaag begonnen aan de wedstrijd, dat kan niet! Er waren té veel spelers onder hun niveau, we verloren te vaak de tweede bal en de duels.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws