Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme: “Ik hoop echt dat hij zijn beste niveau weer kan halen”

Preud'homme Ik hoop echt dat hij zijn beste niveau weer kan halen

Club Brugge heeft dit jaar een erg ruime kern, maar desondanks gaf Michel Preud’homme al heel wat spelers kansen in het eerste elftal van blauw-zwart. Met de Play-Offs in aantocht grijpt de Luikenaar de laatste tijd echter naar een typeploeg. 

Daardoor zijn enkele jongens op het achterplan verdwenen. Mogelijk krijgen zij straks nog eens een kans, maar er zijn ook spelers die daar dit seizoen niet meer op moeten hopen. Zo is Sinan Bolat al een tijdje helemaal uit beeld bij blauw-zwart.

“We hebben geprobeerd om Sinan op zijn beste niveau te brengen, maar dat is helaas niet gelukt. Het vertrouwen kwam niet terug en de prestaties ook niet. We hebben hem nochtans wedstrijden gegeven, maar hij kon zich niet herpakken”, vertelt Preud’homme in La Tribune.

“Dat is jammer voor hem en voor ons. Wij kunnen ons daarvan herstellen, maar hij zal moeten reageren. Het is nochtans een innemende jongen. Ik hoop dus echt dat hij in de toekomst zijn beste niveau weer kan halen”, besluit de Brugse coach.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws