Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme: “Hij heeft tijd verloren door te vertrekken”

Preud'homme Hij heeft tijd verloren door te vertrekken

De enigszins onverwachte komst van Leandro Pereira en Jelle Vossen zorgde ervoor dat Obbi Oulare in extremis nog naar Premier League-promovendus Watford verkaste. Een spijtige zaak, zo vindt Michel Preud’homme.

“Oulare heeft een enorm potentieel, maar ook een groot conditioneel probleem”, vertelt Preud’homme in La Tribune. “Daar hebben we destijds hard aan gewerkt. Ik was dan ook een beetje ontgoocheld door zijn verklaringen nadat de transfer gerealiseerd was.”

“Oulare zei dat hij vertrok bij Club omdat hij meer wilde spelen. Maar kijk eens naar de speelminuten die hij sindsdien vergaard heeft (twee invalbeurten van 3 minuten en 45 minuten in de beker, nvdr). Bij ons speelde hij regelmatig én bereidden we hem voor om een nieuwe Lukaku te worden. Hij heeft een beetje dezelfde stijl. Het is doodzonde. Hij heeft uiteindelijk zijn tijd verloren door te vertrekken”, besluit de Brugse coach.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws