Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme doet niet mee aan vriendjespolitiek: “Dat zal het verschil niet maken”

Preud'homme doet niet mee aan vriendjespolitiek Dat zal het verschil niet maken

Club Brugge sluit de reguliere competitie zondag af met een wedstrijd aan Den Dreef. Als blauw-zwart de drie punten pakt tegen Oud-Heverlee Leuven, mogen Michel Preud’homme en de zijnen sowieso als leider Play-Off I aanvatten.

Bij een Brugse driepunter is de kans wel reëel dat OHL naar tweede klasse zakt. Dan moeten Emilio Ferrera & co immers hopen dat Westerlo thuis niet wint van Waasland-Beveren. De Waaslanders zijn echter al gered en hebben in principe dus niets meer te winnen of te verliezen in ‘t Kuipje.

Bepaalde bronnen spraken intussen al van een mogelijk akkoordje tussen OHL en Club. Bij een gelijkspel zijn de Leuvenaars gered en blijft Club sowieso, zij het gedeeld met Gent, leider. Ferrera en Preud’homme werkten in het verleden samen bij Al Shabab, maar de Brugse coach wil niet van vriendjespolitiek weten.

“Ik heb overal vrienden en ik heb overal vijanden”, is Preud’homme duidelijk in HLN. “Dus dat zal het verschil niet maken. We hebben ook zes op zes gepakt tegen Westerlo. Het is ook de bedoeling om in Leuven te gaan winnen. Zo wordt het spelletje eerlijk gespeeld.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws