Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme & co op weg naar Malaga: “Niemand is er gerust in”

Preud'homme & co op weg naar Malaga Niemand is er gerust in

Club Brugge vertrok dinsdag op Play-Off-stage naar Malaga, maar door de aanslagen waren er wat onvoorziene problemen voor de Brugse delegatie. Gelukkig kon Club wel tijdig vertrekken vanuit de luchthaven van Charleroi. Preud’homme reageert.

“Het was moeilijker om naar hier te komen, maar we lopen geen vertraging op. Alles is oké”, stelt Michel Preud’homme iedereen gerust bij Radio 1. “In omstandigheden zoals deze moet je veel geduld hebben en accepteren dat er problemen zijn.”

De Brugse coach benadrukte dat hij de ordediensten erg hard steunt. “Ons leger en de mensen die ons beschermen zijn nu heel belangrijk. Wij – de spelers en trainer van Club Brugge – worden soms omschreven als belangrijke personen, maar de échte belangrijke mensen zijn nu aan het vechten.”

Ook in de spelersgroep heerst er onrust. “De Braziliaanse spelers hebben me de voorbije dagen al gesproken over de arrestatie van Salah Abdeslam. Zij begrijpen het niet goed. Ik denk niet dat de groep er helemaal gerust in is. Niemand meer. Dit kan overal en op elk moment gebeuren”, besluit Preud’homme. De hele Club-familie reageerde via sociale media alleszins geschokt op de aanslagen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws