Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme bijt van zich af: “Denk je dat ik dat niet uitprobeer op training?”

Preud'homme bijt van zich af Denk je dat ik dat niet uitprobeer op training

Het was al even geleden, maar maandagavond was Michel Preud’homme na 2 jaar nog eens te gast in het Franstalige voetbalprogramma La Tribune. Daarin was de Brugse coach opvallend open en ging hij onder meer in discussie met Nordin Jbari.

Vooral in het begin van het seizoen was er veel kritiek op het geleverde spel van blauw-zwart. Dat vond de Brugse coach soms moeilijk om te slikken. “We staan nu eerste in de reguliere competitie. Maar de kritiek was zwaar. Wij hadden een plan om er te geraken en we staan nu waar we staan. Nu willen we alles, want we hebben nog altijd niks in handen.”

Daarna ging Preud’homme in discussie met ex-speler Nordin Jbari. “Ik hoor hem zeggen: ‘zet die eens daar of daar’. Denk je dat ik dat niet uitprobeer op training? Als het niet werkt, moet je daar niet mee doorgaan. Maar iedereen heeft blijkbaar zijn mening.”

Jbari haalde bijvoorbeeld aan dat Preud’homme Jelle Vossen geen plezier deed met hem op de flank te zetten. “Hij speelde niet op de flank. Hij speelde in steun van de spits”, pareert de Luikenaar. “Diaby zet ik soms op de flank omdat hij dat kan. Ik vraag gewoon een minimum aan respect voor mijn job.” Preud’homme pleitte ook voor meer respect voor trainers van topploegen in de JPL.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws