Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Premier veroordeelt ontsporingen antiterrorismemars met klem: “Ongepast”

Slecht nieuws voor Carlos Bacca

Zondag kon je op BlauwZwartFans al lezen over de antiterrorismemars van Belgische voetbalhooligans, waaronder een groepje Club-fans. Dat initiatief lokte heel wat reactie uit. Ook bij premier Charles Michel. Hij heeft een erg duidelijke boodschap en richt zich tot de amokmakers in Brussel. 

“Ik vraag om respect op een moment dat het hele land rouwt. Het is zeer ongepast dat betogers de bezinning aan de Beurs in Brussel verbraken”, is de premier klaar en duidelijk. “Mensen komen er samen om troost te vinden. Ik veroordeel deze ontsporingen met klem.”

“Wij hebben het nodige moeten doen om – samen met de politiediensten – alle betogers naar huis te sturen. Niet iedereen reageerde daarbij rustig en zodoende was het niet eenvoudig voor de ordediensten om hun werk te doen”, besluit Charles Michel tegenover Het Nieuwsblad.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws