Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Porto-flankspeler heeft geen zin in Brugs avontuur

Porto-flankspeler heeft geen zin in Brugs avontuur

De laatste rechte lijn richting Play-Offs is ingezet, maar in de tussentijd maakt Club Brugge werk van de ploeg voor volgend jaar. Zo had blauw-zwart zijn vizier gericht op een flankspeler van FC Porto.

Club werd al meermaals in verband gebracht met Joris Kayembe. De 21-jarige Belg, die momenteel door FC Porto wordt uitgeleend aan Rio Ave, vond in 22 wedstrijden 2 keer de weg naar doel. De ex-jeugdspeler van Standard ziet een terugkeer naar België echter niet zitten.

“Het Portugese kampioenschap is volgens mij sterker dan het Belgische”, verklaart Kayembe in La Dernière Heure. “Kijk maar naar de resultaten van Benfica. Zij spelen de kwartfinale van de Champions League. Ik spreek nu bovendien de taal en ik voel mij goed in Portugal. Ik hoop dat ik volgend seizoen mijn kans krijg bij FC Porto. Het is een zeer grote club en ik ben enorm fier dat ik daar onder contract lig.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws