Opnieuw slecht nieuws op komst voor Lestienne? “Niet goedkoop”

Opnieuw slecht nieuws op komst voor Lestienne?

Het heeft er alle schijn van dat Maxime Lestienne volgend seizoen geen speler meer is van PSV. De ex-flankspeler van Club Brugge begon nochtans sterk aan zijn periode in Eindhoven, maar werd daarna afgeremd door privéproblemen en blessures.

Volgens Voetbal International is de kans groot dat de huurling van Al-Arabi straks andere oorden moet opzoeken. “Pas na het seizoen zal de situatie van Lestienne door de Arabieren opnieuw worden bekeken, en dan nog is huren geen goedkope optie. Maar het belangrijkste is dat zijn aanwezigheid dit seizoen een duidelijke insteek had”, doet technisch directeur Marcel Brands zijn verhaal.

De opvolger van Lestienne zit naar verluidt al in de wachtkamer. “Voor Steven Bergwijn was een overbruggingsjaar nodig. Dat heeft nu ook zijn vruchten afgeworpen. We zijn heel erg te spreken over zijn ontwikkelingen. Hij traint dagelijks mee en laat zich nadrukkelijk zien in de duels van Jong PSV. We verwachten dat hij na de zomer voor zijn kans kan gaan als basisspeler van PSV.”

Laaste nieuws

Mignolet doet oproep naar jongeren

Simon Mignolet kwam vandaag al in het nieuws met de schenking van tablets aan de ziekenhuizen in zijn thuisstad Sint-Truiden. Hij had...

Simon Mignolet doet ferme geste voor zijn thuisstad

Simon Mignolet heeft tablets geschonken voor ziekenhuizen in zijn thuisstad. Sint-Truiden is enorm hard getroffen door het coronavirus.

Spelerskern Club Brugge is plots bijna 20 miljoen euro meer waard

Het voetbal ligt al een tijdje stil, maar de spelerskern van Club Brugge heeft een flinke meerwaarde gekregen als we de website...
Haal samen met andere fans van Club Brugge het maximale uit je weddenschappen

Populaire artikelen

Hoe Philippe Clement werkt tijdens de lockdown

Philippe Clement nam zondagavond de tijd om te antwoorden op vragen van de fans. Ook voor Clement is de...

Preud’homme wil ex-speler van Club Brugge

Michel Preud'homme en Standard Luik hadden hoge verwachtingen voor dit seizoen, maar verder dan een vijfde plaats kwamen ze voorlopig niet.

Extra vroege en late matchen: dit zijn de plannen van Eleven Sports

Nu Antwerp de mediadeal als laatste goedkeurde, kan Eleven Sports aan volgend seizoen beginnen. Een opmerkelijke wijziging zijn de wedstrijduren.

“Bekerfinale zonder publiek is geen optie”

Marc Van Ranst liet het al horen en ook al liet de Pro League nog geen verdict vallen, wellicht komt er bitter...