Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Opnieuw slecht nieuws op komst voor Lestienne? “Niet goedkoop”

Opnieuw slecht nieuws op komst voor Lestienne?

Het heeft er alle schijn van dat Maxime Lestienne volgend seizoen geen speler meer is van PSV. De ex-flankspeler van Club Brugge begon nochtans sterk aan zijn periode in Eindhoven, maar werd daarna afgeremd door privéproblemen en blessures.

Volgens Voetbal International is de kans groot dat de huurling van Al-Arabi straks andere oorden moet opzoeken. “Pas na het seizoen zal de situatie van Lestienne door de Arabieren opnieuw worden bekeken, en dan nog is huren geen goedkope optie. Maar het belangrijkste is dat zijn aanwezigheid dit seizoen een duidelijke insteek had”, doet technisch directeur Marcel Brands zijn verhaal.

De opvolger van Lestienne zit naar verluidt al in de wachtkamer. “Voor Steven Bergwijn was een overbruggingsjaar nodig. Dat heeft nu ook zijn vruchten afgeworpen. We zijn heel erg te spreken over zijn ontwikkelingen. Hij traint dagelijks mee en laat zich nadrukkelijk zien in de duels van Jong PSV. We verwachten dat hij na de zomer voor zijn kans kan gaan als basisspeler van PSV.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws