Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Oostende vreest voor Club-fans in eigen supportersvakken

Oostende vreest voor Club-fans in eigen supportersvakken

KV Oostende nam onlangs afscheid van het oude Albertpark en zal straks zijn Play-Off I-wedstrijden afwerken in het Schierveldestadion. Dat brengt op organisatorisch vlak de nodige vraagstukken met zich mee. 

Hoewel er geen grote veiligheidsproblemen verwacht worden, beseft men bij Oostende dat bezoekende supporters straks tickets kunnen kopen in de vakken van de Oostendse fans. Vooral bij het duel tegen Club Brugge wordt daarvoor gevreesd. Blauw-zwart heeft immers een grote achterban in Roeselare. En het bezoekersvak op Schiervelde is met 1.500 plaatsen ongetwijfeld te beperkt.

“Dat probleem heb je in Oostende ook. Als we bijvoorbeeld tegen Lokeren spelen, dan kan iedereen een ticket voor de thuisvakken kopen. Ook iemand die in Lokeren woont. Maar, en dat is een belangrijke nuance: eenmaal in de tribune moet hij zich wel gedragen naar de geplogenheden (gewoonten, nvdr) van het vak. Als hij zich uit als fan van Lokeren of een sjaal draagt, dan kunnen de stewards wel optreden”, klinkt het bij KVO in Sport/Voetbalmagazine.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws