Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ook Standard mist wellicht sterkhouder in de bekerfinale

Ook Standard mist wellicht sterkhouder in de bekerfinale

Op zondag 20 maart gaat recordhouder Club Brugge op zoek naar zijn twaalfde Beker van België. Standard hoopt de trofee voor de zevende keer binnen te halen. Voorlopig is de kans groot dat beide ploegen een sterkhouder moeten missen.

Eerder raakte al bekend dat Stefano Denswil de bekerfinale sowieso aan zich voorbij moet laten gaan. De Nederlandse verdediger is drie tot vijf weken buiten strijd met een letsel aan de laterale ligamenten van de knie.

Voorts vooral goed nieuws bij blauw-zwart. Ruud Vormer, Lior Refaelov, Thomas Meunier en Abdoulay Diaby verschenen dinsdag immers op het trainingsveld. De grote doelstelling is om het viertal klaar te stomen tegen volgende week zondag.

Bij Standard zal Eyong Enoh de bekerfinale wellicht missen. De middenvelder liep in de match tegen Genk een blessure aan de adductoren op en is enkele weken buiten strijd. Dat meldt Het Nieuwsblad.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws