Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Om deze redenen koos Lois Openda voor Club in plaats van Standard

Om deze redenen koos Lois Openda voor Club in plaats van Standard

Onlangs ondertekende Lois Openda zijn eerste profcontract bij Club Brugge. Nochtans had Standard de talentvolle 16-jarige aanvaller graag zien terugkeren naar Sclessin.

“Aanvankelijk ging Lois in Brugge naar een internaat, maar de taalbarrière zorgde voor problemen. Zijn gedrag veranderde en hij werd agressief. Ik herkende mijn zoon niet meer”, doet moeder Mariame Raji haar verhaal in Sport/Voetbalmagazine.

“Maar Club heeft alles gedaan om hem daar te houden. Ze hebben hem in een hotel ondergebracht en een chauffeur reed hem elke dag naar school en naar de training. Mijn zoon voelde zich naar waarde geschat”, gaat ze verder. “Bij Standard deden ze niks om Lois te houden. Het enige wat ze ons voorstelden, was dat we het lidgeld niet moesten betalen.”

Kasteel van Bart Verhaeghe

Makelaar Franco Iovino overtuigde Lois en zijn entourage om de overstap naar Brugge te maken. Maar toen de relatie tussen hen vertroebelde, wilde Lois terug naar Standard. Daniel Van Buyten vond dat goed, maar Brugge deed opnieuw álles om hem te houden.

“We werden ontvangen op het kasteel van Bart Verhaeghe en konden hem duidelijk maken dat we wilden dat hij zijn school zou voortzetten en voor zijn examens zou slagen bij de Examencommissie. Sinds Lois zijn eerste contract heeft getekend, is hij opnieuw een lachend kind en voel ik dat hij opgelucht is. Brugge doet er alles aan opdat de familie gelukkig zou zijn. Ik hoop dat alles nu goed komt.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws