Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

O’Loughlin over match tegen Club: “De geschiedenis veranderen”

O'Loughlin over match tegen Club De geschiedenis veranderen

Sint-Truiden is nog altijd niet zeker van een verlengd verblijf in eerste klasse. Punten zijn dan ook welgekomen voor Chris O’Loughlin en zijn manschappen. Maar de Kanaries wonnen nog nooit in Jan Breydel.

Toch gelooft de coach van STVV straks in een stunt. “Op papier lijken we misschien al verslagen. Maar ook wij hebben kwaliteiten”, verzekert hij in Het Laatste Nieuws. “Als we individueel en collectief top zijn, kunnen we iedereen pijn doen. En dan kunnen we verrassen. Ik herinner jullie aan Sclessin, nog niet zo lang geleden. Waarom zouden we die prestatie niet kunnen herhalen?”

O’Loughlin gebruikte deze week statistieken om zijn team klaar te stomen voor de confrontatie met blauw-zwart. “Mijn spelers weten dat we in Club nog nooit iets hebben gehaald. Dat betekent dat we er niets te verliezen hebben en vrijuit kunnen spelen. Maar ik heb vooral veel energie gestoken in de mentale en fysieke weerbaarheid van mijn team. De focus zit goed. Iedereen heeft zin in die match.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws