Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OHL plant groots feest bij behoud

OHL plant groots feest bij behoud

Club Brugge sluit de reguliere competitie af op het veld van Oud-Heverlee Leuven. Emilio Ferrera en de zijnen moeten een punt pakken tegen blauw-zwart om zeker te zijn van een verlengd verblijf in eerste klasse. Als dat niet lukt, moeten ze hopen op een misstap van Westerlo tegen Waasland-Beveren. 

Als het straks goed afloopt voor de Leuvenaars, belooft het behoud alleszins uitbundig gevierd te worden. De club zal zijn supporters namelijk op tien gratis vaten trakteren als OHL zich weet te redden. Dat meldt Het Belang van Limburg.

John Bostock had deze week last van een griepaanval, maar kon de groepstraining donderdag hervatten. Leandro Trossard, die last heeft van zijn enkel, probeert vanaf vandaag terug mee te trainen met zijn ploegmaats. OHL – Club zal in een uitverkocht stadion afgewerkt worden.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws