Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Sobota verlaat Club Brugge

OFFICIEEL Sobota verlaat Club Brugge

Michel Preud’homme beschikt momenteel over een erg ruime kern bij Club Brugge. Bovendien zijn er nog heel wat blauw-zwarte huurlingen. Eén van hen zullen we alleszins niet meer in Club-shirt kunnen bewonderen.

Waldemar Sobota verlaat Club Brugge. Dat heeft de officiële website vandaag bekendgemaakt. De Poolse flankspeler werd in januari 2015 uitgeleend aan St. Pauli en wordt nu dus definitief overgenomen door de Duitse traditieclub.

Sobota kwam in augustus 2013 over van het Poolse Slask Wroclaw, nadat hij in de derde voorronde van de Europa League indruk had gemaakt tegen Club. In Jan Breydel kon Sobota de verwachtingen nooit helemaal inlossen. Hij wist in zijn periode bij blauw-zwart 6 keer de weg naar doel te vinden in 43 wedstrijden.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws