Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Nieuwe middenvelder lonkt voor Club Brugge

Nieuwe middenvelder lonkt voor Club Brugge

Club Brugge bereidt zich in het zonnige Marbella momenteel volop voor op Play-Off I. Blauw-zwart hoopt straks eindelijk die felbegeerde landstitel in de wacht te kunnen slepen, maar werkt tegelijkertijd ook al aan de ploeg van volgend seizoen.

Zo zou Club volgens lokale media dicht bij een akkoord staan met Marcio Araujo. De 31-jarige Braziliaan komt momenteel uit voor Flamengo en wil naar eigen zeggen zijn club verlaten. Het bestuur zou intussen hebben aangegeven dat het bereid is om mee te werken aan een transfer.

De onderhandelingen met blauw-zwart zijn volgens een gerucht het meest concreet. Enkele clubwatchers van Flamengo melden dat het komende dagen al tot een akkoord kan komen. Mogelijk wil Club met Araujo een ervaren vervanger voor Timmy Simons aantrekken. Als de transfer effectief gerealiseerd wordt, zou Araujo – na Claudemir, Gedoz, Pereira en Wesley – de vijfde Braziliaan zijn in de Brugse spelerskern.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws