Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Michel Preud’homme vanavond op televisie

Michel Preud'homme vanavond op televisie

Club Brugge won afgelopen weekend met 3-0 van STVV en heeft nu twee punten voorsprong op eerste achtervolger AA Gent. Michel Preud’homme hoopt dan ook om straks als leider Play-Off I in te gaan. 

Wie onze coach nog eens langs het veld aan het werk wil zien, moet vanavond afstemmen op RTBF. Preud’homme is namelijk te gast in La Tribune, een Franstalig praatprogramma over voetbal. De uitzending begint om 20u25.

Het programma zal ook via livestream te volgen zijn. Wie vanavond de strijd om de afstandsbediening verliest, kan hier terecht. Vanzelfsprekend zullen wij de belangrijkste elementen uit de aflevering ook op BlauwZwartFans plaatsen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws