Michel Preud’homme is fan van Studio Bruhhe

Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Michel Preud'homme is fan van Studio Bruhhe

Vandaag stond in heel wat kranten te lezen dat de VRT-klantendienst vorig jaar uitzonderlijk veel klachten ontving. Zo weet HLN onder meer dat Filip Joos geregeld in vraag gesteld wordt als ‘onafhankelijke journalist’. Ook bij Studio Brussel krijgen ze geregeld klachten binnen, vooral uit West-Vlaanderen.

Radiopresentatrice Linde Merckpoel besloot om de grootste hoop klachten in één keer te behandelen door Studio Brussel ook voor West-Vlamingen verstaanbaar te maken. Omdat het ondertitelen van de radio te duur is, komt Linde met een gloednieuw project: Studio Bruhhe, “van je navel tot je ruhhe”.

Michel Preud’homme is alvast fan van het initiatief. Met een videoboodschap sluit hij zich aan bij Linde Merckpoel: “Ik zin Michel Preud’homme en ik lustere noa Studio Bruhhe”, aldus onze coach.

Laatste nieuws

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws