Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mechele laat zijn hoofd niet hangen: “De situatie keren”

Mechele laat zijn hoofd niet hangen: "De situatie keren"

Centraal achterin is er met Bjorn Engels, Stefano Denswil, Benoît Poulain en Brandon Mechele heel wat concurrentie bij blauw-zwart. Voor laatstgenoemde zorgde dat ervoor dat hij de laatste 5 wedstrijden niet meer in actie kwam.

“Dit is een momentopname in zijn jonge carrière”, nuanceert manager Evert Maesschalck in Het Nieuwsblad. “Brandon zal zijn hoofd niet laten hangen of beginnen twijfelen aan zichzelf. Zijn kansen komen er wel weer aan. De buitenwereld is daar meer mee bezig dan wij. Hard werken is de enige oplossing om de situatie te keren.”

Voor dat harde labeur staat Mechele alleszins bekend. De 23-jarige verdediger is qua mentaliteit gelijkaardig aan Timmy Simons en laat niets aan het toeval over. Zo eet hij bijvoorbeeld maar één keer per jaar frieten, net na het voetbalseizoen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws