Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mathew Ryan heeft mooie boodschap voor België

Mathew Ryan heeft mooie boodschap voor België

Mathew Ryan verliet afgelopen zomer Club Brugge en trok naar het Spaanse Valencia. In zijn twee jaar in Brugse loondienst maakte de Australiër heel wat vrienden in België. De ex-doelman van blauw-zwart was dan ook enorm aangedaan door de terreuraanslagen in Brussel. 

“Opnieuw een tragische dag. Mijn gedachten gaan uit naar al mijn vrienden en mensen die ik heb leren kennen tijdens mijn verblijf in België. Ik hoop dat jullie en je familie allemaal veilig zijn. Mijn oprechte deelneming aan de onschuldige slachtoffers en hun familie. Ik hoop dat de wereld zich opnieuw verenigt. Op die manier kunnen we de barbaarse incidenten voor eens en altijd stoppen”, aldus de mooie boodschap van Ryan.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws