Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mannaert: “Michel is de enige die het antwoord kent op die vraag”

Mannaert Michel is de enige die het antwoord kent op die vraag

Het is lang geleden dat Club Brugge er zo goed voor stond op één speeldag van de reguliere competitie. Blauw-zwart ligt namelijk zowel op titel- als bekerkoers. Vincent Mannaert reageert.

Onze algemeen manager was vandaag te gast in De zevende dag en had het onder meer over de plannen op lange termijn. Zo zou het goed kunnen dat Michel Preud’homme straks niet langer in Jan Breydel vertoeft. “Je moet rekening houden met een vertrek. Net zoals je ook rekening houdt met het feit dat er belangrijke spelers kunnen vertrekken, moet je bezig zijn met het feit dat een trainer die het goed doet eventueel de aftocht kan blazen.”

Het Brugse bestuur is erg tevreden over Preud’homme en hoopt dan ook om de Luikenaar nog wat langer aan zich te kunnen verbinden. “Of Michel ook na dit seizoen blijft? Hij is de enige die het antwoord kent op die vraag. We hebben er nog niet over gesproken, maar Michel is een heel gedreven vakman en een absolute toptrainer die met Club uitstekend werk levert.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws