Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mannaert maakt keuze tussen Beker en landstitel

Mannaert maakt keuze tussen Beker en landstitel

Club Brugge start met een enorm moeilijk programma aan de Play-Offs. Eerst moet blauw-zwart op bezoek bij Oostende, daarna speelt het thuis tegen Gent en vervolgens wachten de lastige verplaatsingen naar Anderlecht en Genk. Maar eerst is er natuurlijk de bekerfinale. Vincent Mannaert blikt vooruit.

“De bekerfinale is een héél belangrijke wedstrijd. We spelen nog altijd voetbal om prijzen te winnen”, spreekt Mannaert klare taal in La Dernière Heure. “Vorig jaar werd het een onvergetelijke dag, maar ook Standard zal ervoor gaan.” De Rouches kunnen hun seizoen immers enkel nog redden door de Beker te pakken. “Het wordt een match aan 100 kilometer per uur”, voorspelt onze algemeen manager.

Maar de landstitel staat voor Mannaert toch nog hoger op het verlanglijstje. “Kampioen worden is belangrijker dan de Beker. Dat is ook logisch, het is de belangrijkste trofee”, gaat hij verder. De druk die daarbij komt kijken, is er volgens Mannaert ook voor de andere topploegen. “Iedereen – behalve Zulte Waregem misschien – wil en kan nog kampioen worden of Europees voetbal afdwingen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws