Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mannaert is het niet eens met bekersysteem

Mannaert is het niet eens met bekersysteem

Club Brugge speelt vandaag de bekerfinale tegen Standard en kan zich bij winst verzekeren van een ticket voor de Europa League en de bijhorende 2,4 miljoen euro. Volgens Vincent Mannaert schort er iets aan het bekersysteem.

“Ik vind dat ticket voor de Europa League onnodig. Dat is een mooiere beloning dan de derde plaats in de competitie. Terwijl in de beker door de loting toch ook meer geluk speelt”, merkt onze algemeen manager op.

Mannaert heeft ook al nagedacht over een eventuele oplossing. “Vroeger was het beter. Dan kwam je in de laatste voorronde van de Europa League terecht. Dat was evenwichtiger”, besluit hij in Het Belang van Limburg.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws