Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Lommel United ontkent bericht over Elrio van Heerden

Lommel United ontkent bericht over Elrio Van Heerden

Onlangs kon je op BlauwZwartFans al lezen dat ex-speler Elrio van Heerden dankzij Telenet-programma Fanatico mocht testen bij Lommel United. Even later waren er bepaalde media die aangaven dat de 32-jarige middenvelder een contract versierd had bij de tweedeklasser, maar dat klopt niet. 

Lommel United strijdt momenteel om volgend seizoen in 1B uit te komen. Enkel de acht eerste uit de Proximus League mogen zich immers opmaken voor de vernieuwde ‘tweede klasse’. Als achtste in de stand beloven het alvast spannende weken te worden voor trainer Karel Fraeye en zijn manschappen.

Alle hulp is dan ook welkom. Zo mocht Elrio van Heerden onlangs een halfuur opdraven in de oefenwedstrijd tegen Lokeren. De ex-middenvelder van Club Brugge maakte naar verluidt indruk, maar Lommel United heeft aan Het Belang van Limburg aangegeven dat de Zuid-Afrikaanse tester géén contract aangeboden kreeg.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws