Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Lof voor basispion Club: “De beste van België”

Lof voor basispion Club De beste van België

Club Brugge wil zondagnamiddag een eerste prijs van het seizoen in de wacht slepen. Dan moet blauw-zwart in de finale van de Croky Cup wel voorbij Standard. Ex-Rode Duivel Eric Van Meir blikt vooruit.

“De verdediging van Club staat als een huis. De blessure van Denswil is jammer, maar Engels en Poulain hebben mekaar snel gevonden. Gezien de jonge leeftijd van Engels, is het best dat hij een ervaren man naast zich heeft. Daardoor was Poulain weghalen bij KV Kortrijk een erg goede zet”, aldus Van Meir tegenover Het Nieuwsblad.

Voorts is de ex-verdediger van Standard ook erg lovend over de backs bij Club. “Meunier is de beste rechtsachter van België en op links draait De Bock een prima seizoen. De tijd dat hij met zijn hoge transferprijs worstelde, is voorbij”, besluit de gewezen voetballer.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws