Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leuke verrassing voor alle fans die Club – STVV bijwonen

Leuke verrassing voor alle fans die Club - STVV bijwonen

Zaterdagavond gaat Club Brugge tegen Sint-Truiden op zoek naar een driepunter. Door het gelijkspel van AA Gent tegen Leuven (1-1) kan blauw-zwart opnieuw alleen leider worden. 

Als Club straks wint, belooft het dus een amusante avond te worden in Jan Breydel. Bovendien zullen de fans extra in de kijker geplaatst worden. Zo zullen alle aanwezige supporters een blauw-zwarte “Thanks Fans”-aanvoerdersband krijgen. “Want onze captain, dat ben jij!”, klonk het eerder daarover op de officiële website.

Timmy Simons zal vanavond zijn taak voor één keer dus delen met 28.000 Club-fans. Er zullen ook levensgrote Simons-borden rond het stadion geplaatst worden. Zo kan iedereen, samen met ons 39-jarig clubicoon, op de foto gaan. Kapiteins onder elkaar, je weet wel 🙂

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws