Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Kosanovic mag dan tóch bekerfinale spelen

Kosanovic mag dan tóch bekerfinale spelen

Milos Kosanovic ontving op het veld van KV Mechelen al na 11 minuten een rode kaart voor een fout op Tim Matthys. Daardoor was de 25-jarige Serviër normaal gesproken geschorst voor de bekerfinale van zondag tegen Club Brugge.

Standard ging echter in beroep en trok vandaag richting de Geschillencommissie. De KBVB herzag zijn beslissing en gaf Kosanovic één speeldag schorsing met uitstel. Daardoor mag de verdediger alsnog aantreden in de bekerfinale. Voorlopig lijkt het erop dat beide clubs zondag één basispion missen: Club moet het stellen zonder Stefano Denswil, Standard wellicht zonder Eyong Enoh.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws