Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Indrukwekkende sfeerbeelden Club – Standard (en een belangrijke boodschap!)

Indrukwekkende sfeerbeelden Club - Standard (en een belangrijke boodschap!)

Club Brugge verloor afgelopen zondag met 1-2 van Standard. Toch had de blauw-zwarte aanhang er alles aan gedaan om de ploeg naar voren te schreeuwen. Bekijk de mooiste sfeerbeelden.

Voor de wedstrijd van start ging, was er een helse sfeer in het Koning Boudewijnstadion. Onder meer Bengaals vuur sloeg de vlam meteen in de pan.

Club-fans tijdens bekerfinale!

Quasi niet in beeld gebracht op tv, maar deze tifo en bijhorende sfeer mogen toch écht wel gezien worden. TROTS op deze fans! <3 (y) (video met dank aan Saganneke)

Posted by BlauwZwartfans.be on Monday, March 21, 2016

Hoe mooi bovenstaande sfeer ook is, komende tijd zou Bengaals vuurwerk misplaatst zijn. De Pro League wil immers zijn verantwoordelijkheid samen met de supporters opnemen. “In het bijzonder vragen we de fans om samen met ons op een verantwoordelijke wijze om te gaan met de huidige situatie.”

“Het is vanzelfsprekend dat nieuwe confrontaties tussen supporters of het gebruik van pyrotechnische middelen in de huidige context absoluut taboe zijn. Wie zich hieraan vergrijpt, bezondigt zich aan ronduit inciviek gedrag. In het geval van incidenten, kan de Pro League beslissen om de clubs in kwestie niet langer toe te laten om tickets te verkopen voor uitwedstrijden”, klinkt het in een officieel statement.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws