Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Heel stilletjes hoop ik dat Bjorn dinsdag op het veld mag komen”

Slecht nieuws voor Carlos Bacca

Het gaat goed met Bjorn Engels. En dat is hem ook méér dan gegund! Na 15 maanden blessureleed op die manier terugkeren… Het is weinigen gegeven. Papa Wim – al heel zijn leven fan van Club Brugge – is dan ook apetrots op zijn zoon.

“Het is allemaal lang geleden begonnen op het veld van FC Lembeke”, vertelt Wim Engels. “Bjorn was amper vijf jaar en mocht eigenlijk nog niet voetballen toen hij al op het veld stond. Via Kaprijke en Lokeren kwam hij bij Club Brugge terecht. Voor mij was dat erg leuk. Ik ben al heel mijn leven een Club-fan en als je zoon dan bij de club van je hart gaat spelen, is dat fijn.”

“Al die tijd heb ik de wedstrijden van Bjorn op de voet én op het veld gevolgd”, gaat de vader van Engels verder. “Ik reis hem overal achterna, zowel in binnen- als in buitenland.” En mogelijk mogen ze ten huize Engels in de toekomst nog wat meer reizen. De centrale verdediger werd immers voor het eerst opgeroepen bij de Rode Duivels.

“De telefoon ging en Bjorn vertelde mij dat hij door Wilmots opgeroepen was. Lang geleden was hij wel jeugdinternational geweest, maar dat hij nu bij de echte Duivels mag meedoen, is toch wel heel speciaal. Heel stilletjes hoop ik dat hij ook op het veld mag komen”, besluit Wim Engels in Het Nieuwsblad.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws