Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Goed nieuws voor OHL met oog op match tegen Club

Goed nieuws voor OHL met oog op match tegen Club

Oud-Heverlee Leuven moet zondag tegen Club Brugge een punt pakken om zeker te zijn van een verlengd verblijf in eerste klasse. Al zijn de Leuvenaars ook gered als Westerlo niet voorbij Lokeren geraakt.  

OHL pakte afgelopen weekend een punt tegen AA Gent, maar zag doelman Rudy Riou uitgesloten worden. Ex-Club-doelman Yves Lenaerts kwam hem vervangen en deed dat goed. Zo pareerde hij net na zijn invalbeurt meteen een vrijschop van Milicevic.

Desondanks hoopte Emilio Ferrera dat hij toch gewoon beroep zou kunnen doen op zijn eerste doelman. Riou beging immers geen zware overtreding. Hij kwam zijn doel uit en raakte het leer volgens scheidsrechter Bart Vertenten buiten de zestien met zijn handen. Het Bondsparket heeft intussen gemeld dat Riou niets weerhouden wordt. Hij zal zondag dus gewoon onder de lat kunnen staan tegen blauw-zwart.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws