Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Goed en slecht nieuws in aanloop naar wedstrijd tegen STVV

Deze Bruggelingen moeten STVV opzijzetten

Zaterdagavond willen Michel Preud’homme en zijn manschappen na de 3-2-nederlaag in Genk opnieuw aanknopen met de overwinning. De Brugse coach heeft echter heel wat blessurezorgen en zal daardoor zijn type-elftal van de laatste weken aanzienlijk moeten wijzigen.

Voor Ruud Vormer (buikspieren) en Abdoulay Diaby (spierscheur) komt de wedstrijd van zaterdag sowieso te vroeg. Maar ook Thomas Meunier (adductoren) en Lior Refaelov (buikspieren) zullen er niet bij zijn. “Zij trainen pas vanaf dinsdag of woensdag mee”, klinkt de uitleg bij Preud’homme op de persconferentie.

Meer zorgen zijn er echter omtrent Stefano Denswil. Hij zal 4 tot 6 weken out zijn door een blessure aan zijn ligamenten. Dion Cools (patellapees) is wél terug inzetbaar. En er is nog meer positief nieuws. Zo wist Preud’homme te vertellen dat Vormer en Diaby vanaf donderdag terug mee zullen trainen.

Selectie Club Brugge

Doelmannen: Butelle en Bruzzese
Verdedigers: Cools, De fauw, Engels, Mechele, Poulain, De Bock en Bolingoli
Middenvelders: Simons, Claudemir, Agu, Coopman en Vanaken
Aanvallers: Dierckx, Vossen, Moraes, Pereira en Izquierdo

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws