Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Glen De Boeck voorspelt de landskampioen

Glen De Boeck voorspelt de landskampioen

De laatste rechte lijn richting Play-Offs is nu écht ingezet. Glen De Boeck, die er dit seizoen in slaagde om Moeskroen in eerste klasse te houden, blikt vooruit en voorspelt wie met de titel aan de haal gaat.

“Het zal een sterke ploeg moeten zijn die Club Brugge van de titel zal houden”, vertelt hij aan Sport/Voetbalmagazine. “Het was snel duidelijk hoe Preud’homme tegen de competitie aankeek. Alles deed hij met één doel: zorgen dat Club in Play-Off 1 top is om de titel naar Brugge te kunnen brengen.”

“Daarom roteerde hij veel, waren de resultaten in het begin wat minder en zagen we hem de laatste maanden nooit meer zenuwachtig worden. Ik denk dat het plan om de bepalende spelers op het juiste moment in vorm te krijgen zal lukken. Gent daarentegen draagt een beetje de gevolgen van de arbeid die het in de Champions League leverde.”

De Boeck sluit af met nog meer lof voor de coach van blauw-zwart. “De trainer met de grootste impact zal Michel zijn, denk ik. Hij zal zijn spelers uitpersen als een citroen en langs de lijn zullen we weer de Michel zien die we kennen, verwacht ik.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws