Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Gent-fans keren zich tegen Club: “Fu*k FCB”

Gent-fans keren zich tegen Club Fuk FCB

In de halve finale van de Beker van België schakelde Club Brugge het AA Gent van Hein Vanhaezebrouck uit. De heenmatch eindigde op 2-1 voor de Buffalo’s, maar in de terugwedstrijd zette blauw-zwart de scheve situatie alsnog recht. Die nederlaag lijken de Buffalo’s nog altijd niet verteerd te hebben.

De Gent-supporters maakten door middel van allerlei spandoeken duidelijk dat zij Standard zullen steunen in de bekerfinale. Daarop prijkte onder meer “Gent by your side, allez Standard!”, “110 % anti FCB” en “Allez Standard, Fu*k FCB, greetz Gent”.

Spandoeken langs de snelweg van Gent: 'Gent by your side', allez Standard!' '110 % anti FCB'.Vanavond de beker van Belgie: FC Bruges – Standard de liege!

Posted by Dutch Belgium Ultra Hooligan Scene on Sunday, March 20, 2016

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws