Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Geen Simons tegen OHL?

Geen Simons tegen OHL

Momenteel liggen enkel Stefano Denswil en Bernie Ibini nog in de Brugse lappenmand. Diaby, Meunier, Vormer en Refaelov staan intussen terug op het trainingsveld, maar het is niet zeker of zij zondag tegen Leuven al in actie komen. Mogelijk blijft ook kapitein Simons aan de kant.

Blessurevrij toeleven naar de bekerfinale tegen Standard en Play-Off I, dat is komend weekend dé topprioriteit van blauw-zwart. “We gaan het risico op blessures nooit boven speelminuten stellen”, was Preud’homme duidelijk op de persconferentie.

Verder is de kans reëel dat ook Simons niet in actie komt tegen Oud-Heverlee Leuven. De 39-jarige middenvelder heeft momenteel 4 gele kaarten achter zijn naam staan en riskeert dus een eventuele schorsing. Het is bijgevolg aan Preud’homme om te beslissen of hij zijn tactisch genie al dan niet kan missen aan Den Dreef.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws