Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Gedoz bezorgt jonge voetballers leuke verrassing

Gedoz bezorgt jonge voetballers leuke verrassing

Het gaat de laatste tijd niet zo goed met Felipe Gedoz. Nochtans was hij vorig seizoen één van de absolute smaakmakers. En ook dit seizoen blonk hij al uit. Denk maar aan de met 1-0-gewonnen thuiswedstrijd tegen Oostende. Maar sindsdien gaat het bergaf met het niveau en bijgevolg het aantal speelminuten van de Braziliaan. 

Gedoz zou niet genoeg rusten, niet gezond eten en op training niet de juiste mentaliteit aan de dag leggen. Bovendien werd hij de voorbije maanden al meermaals in het nachtleven gespot. Dat zorgde er onder meer voor dat Sander Coopman afgelopen zondag de voorkeur kreeg op de flamboyante flankaanvaller.

Maar Michel Preud’homme en Club Brugge willen de talentvolle Braziliaan niet opgeven. Want dat hij kan voetballen, ziet iedereen. Een geleidelijke mentaliteitswijziging zou hem tegen de play-offs naar zijn beste niveau moeten tillen. Gedoz wil naar verluidt mee in dat verhaal en startte zijn goede voornemens met een bezoekje aan Westkapelle.

Felipe Gedoz brengt bezoekje aan Westkapelle

Vooral de fans van Club Brugge waren door het dolle heen door de komst van Gedoz. Al wisten ook alle andere spelertjes zijn aanwezigheid te appreciëren. Eerder dit seizoen liet de Brugse aanvaller al eens zien dat hij een echte kindervriend is. Na de wedstrijd tegen Westerlo gaf hij zijn wedstrijdshirt aan een jonge Club-supporter.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws