Gal Refaelov heeft goed nieuws voor Preud’homme

Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Gal Refaelov heeft goed nieuws voor Preud'homme

Club Brugge verblijft momenteel in het zonnige Marbella om zich zo optimaal voor te bereiden op de Play-Offs. Bart Verhaeghe stelde voor om de spelersvrouwen vrijdag op bezoek te laten komen. Michel Preud’homme ging akkoord, maar rekent op een ‘wederdienst’.

“Tijdens de Play-Offs moeten de spelers eigenlijk met rust gelaten worden”, vertelde Preud’homme donderdag al lachend. “Ik bedoel daarmee dat je ze goed moet verzorgen en dat ze goed moeten rusten. Dat is een beetje de visie erachter: de vrouwen mogen naar hier komen, wij geven ze dus iets en we verwachten dan ook iets terug.”

Gal Refaelov stelt de Brugse coach alvast gerust. “Dat doen we altijd, toch? Voor mij telt vooral dat we samen kunnen zijn en even kunnen proberen om niet aan de slechte dingen in het leven te moeten denken. Met de aanslagen in het achterhoofd, wordt onze komst nog specialer.”

“Het was geweldig geweest als we ook de kinderen hadden kunnen meenemen, maar dat was niet haalbaar. Het lijkt me sowieso al geweldig om eens allemaal samen te zijn en dingen te doen naast het voetbal”, besluit mevrouw Refaelov in HLN.

Laatste nieuws

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws