Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Fandorp Club Brugge wordt uitgebaat door… Cercle-fans?!

Fandorp Club Brugge wordt uitgebaat door... Cercle-fans!

Op zondag 20 maart strijden Club Brugge en Standard om de Beker van België. Fans die geen ticket konden bemachtigen, kunnen zich naar ‘t Zand in het centrum van Brugge begeven. Daar zal, net zoals vorig jaar, een fandorp op poten gezet worden en kan iedereen de match op groot scherm volgen.

Deze keer zal Bruisend Brugge het supportersdorp van Club Brugge mogen organiseren. De twee ondernemers achter die organisatie, Philippe Le Loup en Ward Devriese, zijn eigenlijk Cercle-fans. “Een spijtige zaak”, zo vinden ze bij de Brugse Duivels, de organisatie van vorig jaar.

“We hebben vorig jaar nochtans eigen kapitaal in de organisatie gestoken, met het risico dat we dat geld kwijt waren. Er is heel veel volk gekomen en het Club-dorp was een succes. Dat de spelers dan nog op ‘t Zand een feestje kwamen bouwen, was leuk meegenomen”, aldus Pieter Loosveldt van de Brugse Duivels.

Maar dit jaar kreeg Bruisend Brugge dus de voorkeur. “Ik vind dat heel ontgoochelend”, vertelt Loosveldt aan HLN. “Het is al de tweede keer op korte tijd dat wij naast een voetbalevenement grijpen. Ook de organisatie van het EK-dorp gaat naar Bruisend Brugge. Wij hebben deze evenementen mee op gang getrokken en nu er wat mee te verdienen valt, worden wij gepasseerd.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws