Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ex-trainers beoordelen Club: “Eindigen niet bij eerste 3”

Ex-trainers beoordelen Club: "Eindigen niet bij eerste 3"

Club Brugge gaat als leider de Play-Offs in, maar de zwakke bekerfinale tegen Standard heeft het geloof in blauw-zwart bij heel wat analisten doen afnemen. Zo zijn ex-trainers Henk Houwaart en Cedomir Janevski niet mild voor Michel Preud’homme en de zijnen.

Vooral in topmatchen heeft Club het dit seizoen erg moeilijk, hetgeen straks toch cruciaal zal zijn in Play-Off I. “Zondag bleek dat Club buitenshuis minder hard duelleert, minder hard op de bal zit. En niet alleen tegen toppers. Zo verloren ze ook in september al bij ons (Moeskroen, nvdr)”, analyseert Janevski.

“Onbegrijpelijk”, gaat hij verder. “Want in se is er natuurlijk voldoende kwaliteit. Maar als ze dat niet kunnen keren, hebben ze een probleem”, besluit Janevski in Het Nieuwsblad. Henk Houwaart gaat nog een stapje verder. “Als Club Brugge in Play-Off I speelt zoals in de bekerfinale, eindigen ze niet bij de eerste 3”, aldus de Nederlander in Het Laatste Nieuws.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws